Dokumentation från workshop om Hitta rätt

Den 8–9 juni samlades 100 personer från hela Sverige som arbetar med ensamkommande ungdomar på en workshop i Göteborg, för att lära sig mer om Hitta rätt.

Hitta rätt är ett pedagogiskt material för ensamkommande ungdomar som handlar om praktiskt vardagsliv, samhällsorientering och personlig utveckling men också ett verktyg för boendepersonal och socialsekreterare som jobbar med ungdomarna för att säkra kvaliteten på arbetet.

De flesta deltagare på workshopen ska precis starta upp sitt arbete med Hitta rätt och ville få information och inspiration om hur man kan implementera det på ett bra sätt.

Ladda ner

1. Dokumentation från workshopenPDF